Staalkabels
Dunne staalkabels
Stroppen
Eindverbindingen
Industriele markt
Theater techniek
Staalkabel houders
Architectuur
Toebehoren
Home

Staalkabel wordt voor de meest uiteenlopende toepassingen gebruikt.
Er is daarom een grote voorraad van kabels in alle uitvoeringen en maten aanwezig. Alle kabels worden bij fabrikanten ingekocht die aan de hoogste materiaal- en productieeisen kunnen voldoen. De kwaliteit wordt dan ook zonder voorbehoud gegarandeerd en alle kabels kunnen met certificaat geleverd worden.

Algemeen toepasbare kabels
Deze zijn bruikbaar voor o.a. hijs- en sjortoepassingen en het samenstellen van stroppen.

Kraankabels
Er is een groot aantal technische kraankabels beschikbaar, in verschillende constructies en veelal met hoge breekkrachten, al dan niet gecompacteerd. Voor specifieke informatie kan contact worden opgenomen.

Dunne kabels
De grote kracht van Roodenberg Staalkabels is het samenstellen van producten uit dunne kabels, op klantspecificatie. Daarnaast is de kabel ook leverbaar in alle constructies en maten vanaf 0,5 mm, op volle haspels of kortere lengtes. Zie hiervoor ook het menu dunne kabels.

Speciale materialen
Naast verzinkt staal, zijn vele kabels ook verkrijgbaar in zwart gekleurd staal, RVS en/of ommanteld. 

Daarnaast zijn er nog vele andere toepassingen, zoals speciaal gemaakte kabels voor het theater, de industrie en architectuur

De uitvoeringen en toepassingen zijn zo veelzijdig dat het vaak niet mogelijk is om de meest geschikte kabel via een internetsite uit te zoeken. Er is hier dan ook geen catalogusblad toegevoegd. Voor advies en informatie kan contact opgenomen worden met de verkoopafdeling.