• Nederlands
  • Engels

Kettingwerk

Als dealer van het gerenommeerde merk Gunnebo uit Zweden wordt zowel het klassieke grade 8 programma aangeboden, als het revolutionaire Grabiq grade 10 programma.

Klik hier voor het volledige Grade 8 assortiment.

Als dealer van het gerenommeerde merk Gunnebo uit Zweden wordt zowel het klassieke grade 8 programma aangeboden, als het revolutionaire Grabiq grade 10 programma.

Klik hier voor het volledige Grade 10 assortiment.

Met ruim 250 jaar ervaring in de productie van hijsmiddelen heeft Gunnebo tegenwoordig de range uitgebreid met specifieke items conform de specificatie DNV 2.7-1. Deze items voldoen aan de strenge regelgeving binnen de olie- en gas industrie.

Klik hier voor het volledige Offshore programma.

De vuurverzinkte HDG (hot dip galvanized) range is ontwikkeld om te voldoen aan de extreme omstandigheden, met name daar waar corrosie normaliter het probleem is.

Klik hier voor het volledige HDG programma.

De “Chain of evolution” wordt het wel genoemd. De overgang van stalen kettingen naar kettingen van kunststofvezels. Dyneema® kenmerkt zich door het lage eigengewicht en hoge breekkracht.

Klik hier voor het gehele Dyneema® Tycan assortiment.

Binnen de theaterwereld ontkomen we er heden ten dage niet meer aan om speciaal kettingwerk te gebruiken. Voor dit gebruik worden standaard chainclutchen oftewel stelkettingen gemaakt vanuit verschillende componenten. Alles in het zwart uiteraard.

Klik hier voor het gehele range zwart kettingwerk.

Call Now Button