• Nederlands

Zip-Clip

Een Zip-Clip is een item welke je de mogelijkheid biedt een kabel te fixeren op een ankerpunt. Zip-Clips zijn gemaakt vanuit een hoge kwaliteit zink. De met olie geïmpregneerde gesinterde metalen wig is ontworpen om de beste sluitoplossing te bieden. Het RVS veertje zorgt ervoor dat de verbinding de eerste keer direct goed gemaakt kan worden. De staal verzinkte kabel welke erbij gebruikt wordt geven je de hoogst mogelijke veilige werklast. Hoger dan anderen in de markt. Alle ontworpen systemen zijn gemaakt met veiligheid en kwaliteit als speerpunten.

Alle Zip-Clip items zijn onafhankelijk getest door TÜV, MELBTEST, SATRA, British Lloyds, NATA en APAVE, daarnaast is elk item UL gecertificeerd.

Zip-Clip is hét systeem als maatwerk vooraf niet mogelijk is. Het unieke spansysteem van Zip-Clip biedt de gebruiker de mogelijkheid op locatie eindverbindingen of lussen aan te brengen waarmee kabels op maat gemaakt worden. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen met bijbehorende werklasten. De veilige werklasten variëren van 8 t/m 500 kg. De klemmen zijn geproduceerd uit Zamac wat ze geschikt maakt voor zowel RVS als verzinkte kabels.

Benieuwd naar de verschillende opties van Zip-Clip, bekijk dan de producten!

De Zip-Clip Rize is de meest gebruikte Zip-Clip in de markt. De Rize maakt het mogelijk maatwerk aan te brengen in de kabel. Zo is inmeten niet nodig en is men op locatie erg flexibel. Eénvoudig op locatie op maat knippen en doorvoeren. Beschikbaar voor de diameters 1,2 / 2,0 / 3,0 / 4,0 en 6,0 mm. Met bijbehorende werklasten van 12, 50 , 120, 300 en 500 kg. Beschikbaar in de standaard uitvoering en een gezekerde variant.

Naast de standaard uitvoering is deze Rize ook te verkrijgen in het zwart. Ideaal voor onzichtbaar maatwerk.

Klik hier voor alle Rize opties.

De Strut Lock verbinding van Zip-Clip is de veilige, en te borgen, oplossing voor het installeren van enkele of meervoudige dwarsliggers op de kabel. Beschikbaar in 2 verschillende varianten; een 2 mm kabel met een veilige werklast van 45 kg (M8) of een 3 mm met een veilige werklast van 90 kg (M10). Veiligheidsfactor 5:1. Mogelijk te leveren inclusief tegenplaat en bevestigingsmoer.

De Strut Lock is tevens verkrijgbaar in het zwart.

Klik hier voor alle Strut Lock opties.

Er zijn altijd situaties waarin je van horizontale kabels naar een verticale oplossing moet. De Zip Grip biedt hierin de oplossing. Eenvoudig over de kabel te schuiven, te positioneren en vast te zetten. Uitsluitend verkrijgbaar voor de 2 mm kabel met een SWL van 35 kg. Standaard verkrijgbaar met kabellengtes van 1 tot en met 10 meter in de M6 of M8 variant.

De Zip Grip items zijn er tevens in het zwart om zo onopvallend mogelijk gebruikt te worden.

Klik hier voor alle Zip Grip opties.

De Plus on Wire is specifiek bedacht voor het gebruik in standaard profielen. Simpelweg invoeren, draaien en zekeren voor een correcte bevestiging. Met een veilige werklast van 100 kg bij het gebruik van  3 mm kabels.

De Plus on Wire is tevens in het zwart verkrijgbaar.

Klik hier voor alle Plus on Wire opties.

Call Now Button