• Nederlands

GRF Sockets

GRF – APS Anchor Pendant Sockets

De Anchor Pendant Sockets zijn echte aangietsockets waarbij de kabel uitgeplozen moet worden alvorens de verbinding volgegoten wordt met 2-componenten materiaal. Deze manier van bevestigen zorgt ervoor dat er 100 % gebruik gemaakt wordt van de daadwerkelijke breekkracht van de kabel, mits het aangietproces uiteraard conform eisen is aangebracht. Het aangieten doen wij bij Roodenberg dan ook graag voor u.

GRF – OSS Open Spelter Socket

De Open Spelter Sockets zijn echte aangietsockets waarbij de kabel uitgeplozen moet worden alvorens de verbinding volgegoten wordt met 2-componenten materiaal. Deze manier van bevestigen zorgt ervoor dat er 100 % gebruik gemaakt wordt van de daadwerkelijke breekkracht van de kabel, mits het aangietproces uiteraard conform eisen is aangebracht. Het aangieten doen wij bij Roodenberg dan ook graag voor u.

GRF – CSS Closed Spelter Socket 

De Closed Spelter Sockets zijn echte aangietsockets waarbij de kabel uitgeplozen moet worden alvorens de verbinding volgegoten wordt met 2-componenten materiaal. Deze manier van bevestigen zorgt ervoor dat er 100 % gebruik gemaakt wordt van de daadwerkelijke breekkracht van de kabel, mits het aangietproces uiteraard conform eisen is aangebracht. Het aangieten doen wij bij Roodenberg dan ook graag voor u.

GRF – OWS Open Wedge Socket

De Open Wedge Sockets zijn eenvoudig aan te brengen en zorgen ervoor dat eindverbindingen aangebracht kunnen worden door de gebruiker. Hierdoor zijn lengtes éénvoudig op maat te maken. Wél dient er rekening gehouden worden met de norm dat de lengte van het dode part 6 x de diameter van de kabel moet zijn of ten minste 150 mm. Bekijk de gebruiksaanwijzing dan ook goed vóór het aanbrengen van de sockets.

GRF – CWS Closed Wedge Sockets

De Closed Wedge Sockets zijn eenvoudig aan te brengen en zorgen ervoor dat eindverbindingen aangebracht kunnen worden door de gebruiker. Hierdoor zijn lengtes éénvoudig op maat te maken. Wél dient er rekening gehouden worden met de norm dat de lengte van het dode part 6 x de diameter van de kabel moet zijn of ten minste 150 mm. Bekijk de gebruiksaanwijzing dan ook goed vóór het aanbrengen van de sockets.

GRF – OJS Open Japanese Sockets / with bolt

De Open Japanese Spelter Sockets zijn echte aangietsockets waarbij de kabel uitgeplozen moet worden alvorens de verbinding volgegoten wordt met 2-componenten materiaal. Deze manier van bevestigen zorgt ervoor dat er 100 % gebruik gemaakt wordt van de daadwerkelijke breekkracht van de kabel, mits het aangietproces uiteraard conform eisen is aangebracht. Het aangieten doen wij bij Roodenberg dan ook graag voor u.

GRF – OSSS Open Strand Spelter Sockets

De Open Strand Spelter Sockets zijn echte aangietsockets waarbij de kabel uitgeplozen moet worden alvorens de verbinding volgegoten wordt met 2-componenten materiaal. Deze manier van bevestigen zorgt ervoor dat er 100 % gebruik gemaakt wordt van de daadwerkelijke breekkracht van de kabel, mits het aangietproces uiteraard conform eisen is aangebracht. Het aangieten doen wij bij Roodenberg dan ook graag voor u.

GRF – AOSS Adjustable Open Spelter Sockets

De Adjustable Open Spelter Sockets zijn echte aangietsockets waarbij de kabel uitgeplozen moet worden alvorens de verbinding volgegoten wordt met 2-componenten materiaal. Deze manier van bevestigen zorgt ervoor dat er 100 % gebruik gemaakt wordt van de daadwerkelijke breekkracht van de kabel, mits het aangietproces uiteraard conform eisen is aangebracht.  Dit type is uniek in zijn soort door de mogelijkheid van naspannen. Het aangieten doen wij bij Roodenberg dan ook graag voor u.

GRF – FCS Fast Connector Sockets

De Fast Connector Sockets zijn de kleinste sockets in de markt vandaag de dag. Het zijn echte aangietsockets waarbij de kabel uitgeplozen moet worden alvorens de verbinding volgegoten wordt met 2-componenten materiaal.  Deze manier van bevestigen zorgt ervoor dat er 100 % gebruik gemaakt wordt van de daadwerkelijke breekkracht van de kabel, mits het aangietproces uiteraard conform eisen is aangebracht. Het aangieten doen wij bij Roodenberg dan ook graag voor u. De slanke vorm maakt het mogelijk de sockets eenvoudig te monteren en demonteren.

GRF – ODS Open Din Sockets

De Open DIN Sockets zijn echte aangietsockets waarbij de kabel uitgeplozen moet worden alvorens de verbinding volgegoten wordt met 2-componenten materiaal. Deze manier van bevestigen zorgt ervoor dat er 100 % gebruik gemaakt wordt van de daadwerkelijke breekkracht van de kabel, mits het aangietproces uiteraard conform eisen is aangebracht. Het aangieten doen wij bij Roodenberg dan ook graag voor u.

GRF – OWSITC Open Wedge Socket met geïntegreerde tailclamp

De Open Wedge Sockets zijn eenvoudig aan te brengen en zorgen ervoor dat eindverbindingen aangebracht kunnen worden door de gebruiker. Hierdoor zijn lengtes éénvoudig op maat te maken. Wél dient er rekening gehouden worden met de norm dat de lengte van het dode part 6 x de diameter van de kabel moet zijn of ten minste 150 mm. Bekijk de gebruiksaanwijzing dan ook goed vóór het aanbrengen van de sockets.

GRF – SWRT Solid Wire Rope Thimbles

Deze massieve kousen zijn één van de toebehoren welke GRF produceert. De kousen hebben een gelijke afwerking als de sockets en worden in combinatie gebruikt met bijbehorende persklemmen om een deugdelijke kabelverbinding te maken. Roodenberg is dan ook in staat om het gehele kabelsamenstel voor u in orde te maken.

GRF – WRC Wire Rope Clips

Standaard behorden bij de wedge sockets maar ook los verkrijgbaar zijn de hoogwaardige draadklemmen. Gekenmerkt door de kleurstelling is kwaliteit hierin gegarandeerd. Let goed op de gebruiksaanwijzing bij het plaatsen.

Call Now Button