• Nederlands
  • Engels

Reutlinger

Roodenberg Staalkabels levert in Nederland het complete Reutlinger programma. Dit programma kenmerkt zich aan de vele verstelbare ophangpunten. Uitermate geschikt voor het ophangen van items binnen de evenementenbranche. De range is onderverdeeld in een 3-tal hoofdgroepen. Te weten de;

    • 50 SV III voor kabeldiameters 4 en 5 mm
    • 66 SV III voor kabeldiameters 6 en 6,35 mm
    • 80 SV II voor kabeldiameter 6 en 8 mm

Alle houders zijn getest en gecertificeerd voor het gebruik als ophangpunt. De houders zijn er in verschillende types met bijpassende werklasten. De DGUV gewichten dienen aangehouden te worden wanneer de kabelhouders boven mensen gebruikt worden. De breekkracht vermeldt in de kolom TÜV/GS kan worden aangehouden als de kabelhouder niet boven mensen gebruikt wordt.

Uiteraard kunnen deze staalkabelhouders in combinatie met onze zwarte kabel gebruikt worden om zo een uniform geheel te creëren.

De toepassing en voordelen van deze verstelbare bevestigingen op staalkabel is enorm. Snel en eenvoudig een verstelbaar ophangpunt maken in een expositiehal, theater of concertpodium is altijd lastig geweest omdat de zekerheid gegarandeerd moet worden. Vaak lopen mensen onder deze punten door, dus veiligheid moet voorop staan.

Naast deze theater toepassingen is er een uitgebreid standaard programma met kabelhouders geschikt voor kabels van 1 tot 8 mm. Toepassingen zijn hierin vooral te vinden in het ophangen van borden, lijsten, afbeeldingen, presentatie materiaal en displays. Er is ook een mini uitvoering die geschikt is voor kabels vanaf 0,8 mm.

Uiteraard kunnen deze staalkabelhouders in combinatie met onze zwarte kabel gebruikt worden om zo een uniform geheel te creëren.

Download hier de nieuwste Reutlinger catalogus voor de opties.

Call Now Button