• Nederlands
  • Engels

Staalkabels RVS

Doorvalbeveiliging

Transparantie en duurzaamheid, dat is wat een architect in de meeste gevallen zoekt. Een prachtig vormgegeven brug of trap verdient een doorvalbeveiliging welke wegvalt in het geheel of het geheel juist versterkt. Om die reden worden er vaak RVS kabels gebruikt met passende eindverbindingen. De kabels binnen dit segment zijn van het materiaal AISI316 en kenmerken zich aan de roestvaste eigenschappen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de kabels zich in de buitenomgeving goed houden zonder concessies te doen aan de sterkte.

Groengevel

In stedelijke gebieden is er steeds vaker behoefte aan groen. Om die reden zijn verticale tuinen oftewel groengevels populair. Kabels bieden je de mogelijkheid deze gevels te bekleden. Denk hierbij aan verticale kabels als basis met de horizontale kabels of plantgeleiders als extra klimhulp. Deze items zijn standaard in het materiaal RVS AISI316 waarbij we werken met de eindverbindingen van het merk Blue Wave. Kijk hier voor de opties binnen deze range.

Membraam architectuur

Of het nu om spankappen, gevelbekleding of tijdelijke tenten gaat. Al deze items dienen te worden vastgezet. Dit kan enerzijds met staalkabels, zowel verzinkt als rvs, en anderzijds met spanbanden. Een combinatie van beiden is ook mogelijk. Binnen dit scala is het gebruikelijk een combinatie te maken met sluitingen en spanners om het geheel op een juiste manier te kunnen monteren. Uiteraard bieden wij bij al deze items de juiste certificaten aan.

Call Now Button