• Nederlands
  • Engels

Staalkabels samengesteld

Seriematige kabelproductie

De grote kracht van Roodenberg Staalkabels is het samenstellen van een product uit dunne staalkabels, op klantspecificatie. Dit houdt veelal in dat de kabel wordt voorzien van de meest uiteenlopende eindverbindingen.

Om efficiënt te kunnen werken beschikt Roodenberg Staalkabels over speciale machines en gereedschappen. Hierdoor is het mogelijk om kleine, maar ook heel grote series tegen concurrerende prijzen aan te bieden.

Dunne kabels zijn leverbaar in alle uitvoeringen en maten vanaf 0,5 mm, maar het is ook mogelijk van de standaard diktes af te wijken als dat voor een bepaalde toepassing nodig blijkt te zijn.

Containerkabels

Voor diverse containerafzetsystemen produceren wij containerkabels. Veelal in de diameter 15,8 mm met een lengte van 9,6 of 10,6 meter maar ook specials in andere diameters of andere lengtes zijn géén probleem.

De standaarduitvoeringen zijn op voorraad geproduceerd en derhalve uit voorraad leverbaar en voor de specials is de levertijd enkele dagen. Containerkousen in de kabels zijn standaard, optioneel is er echter de mogelijkheid dit met profielkousen uit te voeren.

Kraankabels

Er is een groot aantal technische kraankabels beschikbaar, in verschillende constructies en veelal met hoge breekkrachten. Deze uitvoering zijn doorgaans draaivrij en al dan niet gecompacteerd. Al deze kabels kunnen wij voorzien van aangeperste klemmen met kousen. Ook kunnen wij aangietsockets, spelter sockets of wedgesockets monteren en meeleveren. Voor elke kraan een speciale oplossing dan ook.

Voor specifieke informatie kan er contact worden opgenomen met onze binnendienst.

Damwandstroppen

Damwandstroppen worden gebruikt voor het eenvoudig verplaatsen van de damwanden. De kabels zijn standaard voorzien van lussen aan beide zijden. In het midden worden de stroppen voorzien van een speciale versteviging ter voorkoming van het aantasten van de kabel.

Voor specifieke informatie kunt u hier de details vinden.

Call Now Button