• Nederlands

Harnassen

Bij werken op hoogte is valgevaar altijd aanwezig. Het werken op hoogte op bijvoorbeeld ladders, daken, steigers of op een platform brengt risico’s met zich mee. Een val veroorzaakt veelal ernstig letsel en kan zelfs de dood tot gevolg hebben. Maatregelen moeten in eerste aanleg aan de bron worden genomen; juist bij het werken op hoogte is het nemen van maatregelen moeilijk of zelfs onmogelijk en daarom is een goed valbeveiligingssysteem letterlijk van levensbelang.

Een goed zittend harnas is essentieel voor het correct uitvoeren van de werkzaamheden. Er zit echter wel een verschil in harnassen voor incidenteel gebruik en harnassen voor dagelijks langdurig gebruik. Het verschil zit hem met name in het comfort. Alle harnassen zijn namelijk voorzien van een CE keur en voldoen aan de EN361 norm.

Onze range bestaat uit 2 hoofdranges, weet je niet wat je nodig hebt of wil je eerst eens passen, kom dan gerust bij ons langs. Buiten de 2 standaardranges zijn er nog vele andere opties;

ECONOMY RANGE

De ECONOMY range is de basisuitvoering. Het systeem biedt een goede pasvorm en eenvoudige instellingsmogelijkheden. Binnen deze range zijn er een viertal opties.

EDGE 1, is een basis harnas voorzien van 1 D-Ring en valindicator op de rugzijde.

EDGE 2, is een algemeen harnas voorzien van 1 D-Ring en valindicator op de rugzijde en 2 D-Ringen op de borstzijde.

EDGE3, is een harnas welke je aantrekt als een vest, voorzien van 1 D-Ring op de rugzijde, een verlengde D-Ring en snel-sluit gespen.

ROCKY 1, is een harnas met geïntegreerde positioneringsgordel, voorzien van 1 D-Ring en valindicator op de rugzijde, 2 D-Ringen op de borstzijde en 2 D-Ringen op de heupen.

Bovengenoemde harnassen zijn verstelbaar van M t/m XL

DYNAMIC PREMIUM RANGE

De Dynamic Premium harnassen kenmerken zich door veiligheid, comfort en eenvoud. Harnassen in deze klasse hebben een hoogwaardige opbouw en zijn, mede door de padding, zeer comfortabel in het gebruik. Daarnaast is het harnas nog een heel eenvoudig aan te trekken.

ADVENTURE TORONTO, is een premium vest-style harnas voorzien van 1 D-Ring met valindicator op de rugzijde, 1 D-Ring op de borstzijde en snel-sluitgespen.

ORBITER MONTREAL, is een premium vest-style harnas voorzien van 1 D-Ring met valindicator op de rugzijde, 1 D-Ring op de borstzijde, 2 D-Ringen op de heupen en snel-sluit-gespen.

DISCOVERY VANCOUVER, is een premium vest-style harnas voorzien van 1 D-Ring met valindicator op de rugzijde, 1 D-ring op de borstzijde, 2 D-Ringen op de heupen en snel-sluit-gespen.

Bovengenoemde harnassen zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XXXL

Call Now Button