• Nederlands

Vallijnen

Om goed te kunnen werken wordt er in de valbeveiliging veel gebruik gemaakt van positioneringslijnen. Deze lijnen stellen je in staat om jezelf goed te positioneren voor de klus die gedaan moet worden. Naast de positioneringslijnen worden ook vaak de veiligheidslijnen gebruikt. Deze lijnen breken de val door middel van de geïntegreerde dempers. Let wel op de minimale hoogtes per product. Alle lijnen zijn beschikbaar met verschillend eindbeslag.

POSITIONERINGSLIJNEN

De Dynamic positioneringslijnen zijn samengesteld uit hoogwaardige materialen. De kernmantellijn is gemaakt van polyamide en voorzien van een stalen musketonhaak en/of aluminium steigerhaken.

Gekeurd conform EN 354.

VEILIGHEIDSLIJNEN

De Dynamic range bevat vele veiligheidslijnen. Met of zonder valdemper, enkel of dubbel, elastisch of niet.

Alle types zijn gekeurd conform EN 354 + en 355.

VANGLIJNEN MET MEELOPENDE LIJNKLEM

De Dynamic Vertiline-reeks biedt de oplossing voor verticale werkzaamheden op hoogte. De meelopende lijnklem zorgt voor een veilige werksituatie op variërende hoogten. Beschikbaar in de BASIC uitvoering met lijndiameter van 12 mm of de UNIVERSAL uitvoering met lijndiameter 16 mm. Lengtes van 10, 20, 30 en 40 m zijn standaard. Speciale lengte gewenst? Ook dit kan.

Gekeurd conform EN 353:2.

Call Now Button